Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ  ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

1. ΓΕΝΙΚΑ

Καλωσορίσατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας ΣΟΒΟΛΟΥ Ο.Ε.,αναφερόμενη στο εξής ως << η εταιρία>>. Κάτοχος της παρούσας ιστοσελίδας είναι η εταιρία ΣΟΒΟΛΟΥ Ο.Ε. με έδρα τους ΜΟΛΑΟΥΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, διεύθυνση ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΛΑΧΑΝΔΡΕΑ 11, Τ.Κ.23052, ΑΦΜ 082879101, ΔΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ.

Η πρόσβαση στην παρούσα ιστοσελίδα,στα προιόντα και στις υπηρεσίες που προσφέρονται υπόκεινται στους παρακάτω όρους,τους οποίους παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει,ανανεώσει ή και να διαγράψει τα προιόντα,φωτογραφίες προιόντων,τιμές προιόντων,χωρίς καμία προειδοποίηση.

Απαγορεύεται η χρήση,αναδημοσίευση μέρος ή όλου του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας,η οποία προστατεύεται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας(Ν.2121/1993-Φ.Ε.Κ. Α257/3-12-1993).

                                                                                                                                                                              

2.ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω του site μας. Κατά την παραγγελία σας θα σας  ζητηθούν:το ονοματεπώνυμό σας,η διεύθυνση που θα θέλατε να να παραλάβετε τα προιόντα,ένα email και ένα τηλέφωνο.

Εφόσον προχωρήσετε στο στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας,θα λάβετε ενα μήνυμα με τον αριθμό της παραγγελία σας στο email που μας έχετε δηλώσει.


Η παραγγελία σας θεωρείται ληφθείσα απο την εταιρία, απο την στιγμή που έχει εγκριθεί η πληρωμή της. Τότε θα σας στέλνετε ένα email καταχώρησης παραγγελίας και θα ξεκινάει η διαδικασία υλοποίησής της.

Παραγγελία στην οποία έχει σταλεί email καταχώρησης παραγγελίας δεν μπορεί να ακυρωθεί. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί οποιαδήποτε παραγγελία κατά την κρίση της.

 

 

3.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce.

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παραχωρείτε και είναι απαραίτητα για την διενέργεια των συναλλαγών σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος δεν δημοσιοποιούνται,εκτός και  έχουμε έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή  αυτό επιβάλεται από δικαστική απόφαση.Η εταιρία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη ασφάλειά τους.Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που μας παραχωρείται.