Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Για την αποστολή της παραγγελίας σας η εταιρία έχει επιλέξει το δίκτυο της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕΕ. Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕΕ η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,00 ευρώ μέχρι 2 κιλά βάρους.

Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,50 ευρω. Η ίδια χρέωση υπάρχει και για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕΕ.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι απο 1-5 εργάσιμες ημέρες απο την στιγμή που σας έχει σταλεί email καταχώρησης παραγγελίας.Οι παραγγελίες σας εκτελούνται απο δευτέρα εως παρασκευή και ώρες 9.00πμ-17.00μμ.

Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστέρηση της παραγγελίας σας που οφείλεται σε παράγοντες όπως (λάθος διεύθυνση,απουσίας σας κατά την παράδοση) ή σε ανωτέρα βία(άσχημα καιρικά φαινόμενα).

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Παραγγελία στην οποία σας έχει σταλεί email καταχώρησης παραγγελίας δεν μπορεί να ακυρωθεί.

Δεν επιτρέπεται ακύρωση συναλλαγής από τον αγοραστή εφ' όσον έχουν αποσταλεί προς παράδοση τα πωληθέντα προιόντα.

Δεν επιτρέπεται εκ μέρους του αγοραστή ακύρωση συναλλαγής μετά την παρέλευση 48 ωρών από την παραλαβή των προιόντων.

Σε περίπτωση αιτήματος εκ μέρους του αγοραστή για ακύρωση συναλλαγής σε χρόνο μεταξύ της παράδοσης των εμπορευμάτων και προ της παρελεύσεως του 48ώρου από της παραλαβής,η εταιρία μας δεν υποχρεούται να επιστρέψει το τίμημα της αγοράς των προιόντων,πλην όμως,εφόσον κρίνει ότι πρόκειται για προβληματικά προιόντα με υπαιτιότητά της,προσφέρεται να αποδώσει στον αγοραστή ίδια ποσότητα ίδιων προιόντων χωρίς να λάβει οιοδήποτε ποσό,υπό τον όρο πάντα ότι θα έχουν επιστραφεί στην εταιρία η ποσότητα των ληφθέντων προιόντων  σε άριστη κατάσταση,με δαπάνη του αγοραστή.

Η επικοινωνία θα γίνεται μέσω τηλεφώνου(τηλ.επικοινωνίας:2732023930 και ώρες 8.00πμ.-13.30μμ. από δευτέρα εως παρασκευή) αλλά  η συμφωνία για επιστροφή και αποστολή προιόντων θα επικυρώνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.