ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΣΤΑΡΙ ΚΟΜΜΕΝΟ(ΠΛΗΓΟΥΡΙ) 480 ΓΡΑΜ.

Στάρι Κομμένο Σόβολου
Από Στάρι καθαρισμένο και πλυμμένο, ιδανικό για ξηρό και μαλακό τραχανά, κατάλληλο και για μαγειρική.
Παρακάτω σας παραθέτουμε απο μία συνταγή για μαλακό και ξηρό τραχανά.

Τραχανάς Μαλακός
6 ποτήρια γάλα, 1 ποτήρι στάρι κομμένο Σόβολου, λίγο αλάτι.
Εκτέλεση
Ρίχνετε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά μαζί. Ανακατεύτε συνέχεια προσέχοντας να μην κολλήσει το μείγμα. Όταν το γάλα απορροφηθεί από το στάρι, σερβίρετε το μείγμα σε μπολάκια.
Τραχανάς Ξηρός
4 ποτήρια γάλα, 1 ποτήρι στάρι κομμένο Σόβολου, λίγο αλάτι.
Εκτέλεση
Ρίχνετε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά μαζί. Ανακατεύτε συνέχεια προσέχοντας να μην κολλήσει το μείγμα. Όταν το γάλα απορροφηθεί από το στάρι και γίνει ζύμη το κατεβάζετε από τη φωτιά. Όταν κρυώσει κόβετε τη ζύμη σε κομματάκια σε μέγεθος καρυδιού και τα απλώνετε να ξεραθούν. Την επόμενη μέρα τεμαχίζετε τα κομματάκια σε μικρότερα και τα αφήνετε να ξεραθούν. Πριν στεγνώσουν τελείως τα περνάτε από χοντρό κόσκινο και τα αφήνετε απλωμένα μέχρι να ξεραθούν καλά.
Σαλάτα πλιγούρι
Στάρι κομμένο Σόβολου 200-300 γραμμάρια, 1 φλυτζάνι τσαγιού μουσκεμένο σε κρύο νερό, από 3 κουταλιές ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά - πράσινη πιπεριά - αγγουράκι - κρεμμύδι - ντοματάκι σε κυβάκια αρκετά ψιλοκομμένο, μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, από 2 κουταλιές λάδι και ξύδι. Το κομμένο στάρι Σόβολου μπορεί να αντικαταστήσει το ρύζι και τα ζυμαρικά στο φαγητό, όπου αυτά χρησιμοποιούνται.
Εκτέλεση
Ανακατεύτε όλα τα υλικά μαζί και η σαλάτα σας είναι έτοιμη. Με το ίδιο μείγμα μπορείτε να φτιάξετε και γεμιστά.

Τιμή με Φ.Π.Α.:

€ 1.65

Τεμάχια:

-
+

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ