Συχνές ερωτήσεις

Πως μπορώ να πληρώσω την παραγγελία μου;

Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν τον νόμιμο Φ.Π.Α.Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει εσάς.Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας,θα μπορείτε να βλέπετε αναλυτικά το κόστος πωληθέντων,το Φ.Π.Α. πωληθέντων και το κόστος των μεταφορικών.

Το τίμημα της παραγγελίας σας πληρώνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας που φέρουν τα σήματα των ακόλουθων οργανισμών:VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, DINERS CLUB.

Ποιο είναι το επίπεδο ασφάλειας των συναλλαγών;

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Ποιοι είναι οι τρόποι αποστολής?

Για την αποστολή της παραγγελίας σας η εταιρία έχει επιλέξει το δίκτυο της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕΕ. Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕΕ η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,00 ευρώ μέχρι 2 κιλά βάρους.

Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,50 ευρω. Η ίδια χρέωση υπάρχει και για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕΕ.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι απο 1-5 εργάσιμες ημέρες απο την στιγμή που σας έχει σταλεί email καταχώρησης παραγγελίας.Οι παραγγελίες σας εκτελούνται απο δευτέρα εως παρασκευή και ώρες 9.00πμ-17.00μμ.

Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστέρηση της παραγγελίας σας που οφείλεται σε παράγοντες όπως (λάθος διεύθυνση,απουσίας σας κατά την παράδοση) ή σε ανωτέρα βία(άσχημα καιρικά φαινόμενα).